CUKROMAT & ŠNOPCOMAT

KARTONČKE Z ZBRANIMI ŠTAMPILJKAMI POŠLJITE NA zakonctednovci@gmail.com DO 1.1. 2022 DO POLNOČI.

Eden najbolj priljubljenih vrhov idrijskega hribovja so gotovo Kobalove planine, kjer smo člani Društva za polnoletne obiskovalce postavili Šnopcomat, za mlajše pa Cukromat. Poleg lepega razgleda na mesto in okoliške vrhove so obiskovalci tako nagrajeni tudi s kakovostno domačo kapljico ali cukrčkom. Obiskovalci lahko zanju oddajo prostovoljni prispevek za vzdrževanje Šnopcomata in Cukromata ter organizacijo nagradnih iger, s katerimi člani Društva ZAKONcTEDNA spodbujamo najmlajše k športnemu udejstvovanju.

Nagradna igra Cukromat

Nagradna igra Cukromat je namenjena obiskovalcem Kobalovih planin do dopolnjenega 12. leta starosti. V posebnem kartončku lahko zbirajo različne motive štampiljk in zraven pripisujejo datume obiskov Kobalovih planin. Štampiljke z novimi motivi so v Cukromatu vsak torek.

Kartonček za zbiranje motivov je v fizični obliki na voljo v Cukromatu, v obliki za prenos in tiskanje pa na spodnji povezavi. Ko zapolnite vsa polja in vpišete svoje osebne podatke, pošljite fotografijo izpolnjenega kartončka po e-pošti zakonctednovci@gmail.com.

Srečnega nagrajenca oziroma nagrajenko bomo izžrebali 2. januarja naslednjega leta.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s Pravili in pogoji ter obdelavo osebnih podatkov.

Kartonček za sodelovanje v nagradni igri Cukromat

****

Ministrstvo za zdravje opozarja: “Prekomerno pitje alkohola lahko škoduje zdravju.”