O društvu

Društvo Zakonctedna skozi organizirane športne aktivnosti na prostem, športne in družabne dogodke ter izobraževanja in tečaje združuje aktivne posameznike iz Idrije in okolice, ki svoj prosti čas radi preživljajo v naravi.

Aktivnosti na prostem pogosto zahtevajo ustrezno opremo, znanje, poznavanje terena in izkušenost, zato dajemo velik poudarek varnosti in kakovostni izvedbi programa, ki vselej poteka pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra za izvedbo posameznih športov v naravi, predvsem gorskega kolesarstva.

Namen društva je ustvariti skupnost, navduševati, motivirati in odpreti nove poti za gorsko kolesarstvo in druge športne aktivnosti na prostem v Idriji.

povsod, razen za štirimi stenami! 

V društvu organiziramo enodnevne in večdnevne športne aktivnosti na prostem, ki so prilagojene za bodisi mlajše ali starejše obiskovalce.

V toplejših mesecih se običajno podamo na kolesarske turetrekinge in pohode po slovenskih in hrvaških poteh. S člani, ki jim po žilah teče adrenalin, se preizkušamo v prostem plezanjukanjoningukajakaštvu, alpinističnih vzponih, pozimi pa v smučanju izven urejenih smučišč.

Navdušenci nad zimskimi športi se nam lahko pridružijo tudi pri teku na smučehsmučanju na domačem in tujem terenu, pohodih s krpljami in smučmi po zasneženi Vojskarski planoti in Trnovskem gozdu ali na zimovanjih.

Spremljajte naš Facebook profil in bodite na tekočem z našimi tečaji in drugimi športnimi dogodki.

PODATKI O DRUŠTVU

Društvo ZAKONcTEDNA
E-naslov: zakonctednovci@gmail.com
Telefon: 031 585 316 (Miha)
TRR: SI56 0400 1004 7070 985 pri NKBM.