Furaj v BP Idrija z ZAKONcTEDNA

Pa se je začelo! Kolesarska sezona je končno tu, z njo pa tudi odprt Bike park Idrija. Letošnja sezona v park prinaša številne dogodke in delavnice čez celo poletje, zato se le ogrejte in pripravite svoje jeklene konjičke, saj začnemo že v prihajajočem tedenu!

FURANJE ZA ODRASLE ZAČETNIKE

V četrtek 27.5. ob 17.00 bo na sporedu že prvo furanje v BP Idrija za odrasle začetnike, kjer vam bodo člani našega društva svetovali, kako napredovati pri vožnji z gorskimi kolesi. Dobili se bomo v športnem parku Mejca na asfaltnem igrišču, kjer se bomo ogreli in spoznali osnove gorskega kolesarjenja, nato pa bomo naučena znanja šli preizkusiti v BP Idrija.

PRIJAVE ZA ODRASLE

FURANJE ZA OTROKE ZAČETNIKE

Že v petek 28.5. bo 16.00  pa sledi prvo furanje v BP Idrija za otroke začetnike, kjer bomo člani našega društva nadobudnim kolesarčkom predstavili gorsko kolesarjenje in kako se pravilno fura v bike parku. Dobili se bomo kar v BP Idrija na startu male proge.

PRIJAVE ZA OTROKE

Za vsa furanja je obvezna pred prijava preko spletnega obrazca, da lahko upravljalec parka zagotovi ustrezno varnost v bike parku. Prijave bodo odprte do 20.00 ure, na večer pred furo. Vsi, ki pridejo na furo v Bike park Idrija morajo zaradi varnosti biti člani društva ZAKONcTEDNA, obstaja dnevno članstvo (2€) in letno članstvo (15€). S članstvom podpirate vzdrževanje bike parka, hrkati pa pridobite tudi številne ugodnosti in popuste na prihajajočih dogodkih društva. Obvezna je uporaba kolesarske čelade in brezhibno delujoče kolo. Furanje je na lastno odgovornost, člani društva pa dajejo le nasvete, kako izboljšati vožnjo z gorskim kolesom.

V primeru slabega vremena bosta dogodka odpovedana ali prestavljena, vsi prijavljeni bodo obveščeni preko elektronske pošte, najkasneje do 12.00 na dan dogodka.

***

Za realizacijo planov gre zahvala predvsem družbi Kolektor Koling d.o.o., za podporo in pomoč pa tudi Mladinskemu centru Idrija, podjetju Kaskader d.o.o. in prostovoljcem, ki so sončne konce tedna namenili urejanju kolesarskega parka. Urejanje parka je sofinancirano s strani Evropske unije preko programa Evropska solidarnostna enota v sklopu solidarnostnega projekta Naj se vrti. S tem projektom želijo mladi v Društvu ZAKONcTEDNA in Mladinskem centru Idrija zainteresirani javnosti ponuditi kakovostne športne vsebine, ki bodo popestrile lokalno dogajanje. S tem naslavljajo lokalno problematiko pomanjkanja dogodkov v kraju in neizkoriščenost športno-turističnih kapacitet v občini.