Vikendi bodo odslej aktivni!

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Društva Zakonctedna, društva za športe v naravi, kjer najdete informacije o naših aktivnostih ter preteklih in načrtovanih dogodkih.

Društvo že več let organizira enodnevne in večdnevne športne aktivnosti na prostem, ki so prilagojene za bodisi mlajše ali starejše obiskovalce. Letos se vračamo z nekoliko preoblikovanim programom, v katerem dajemo poudarek gorskemu kolesarstvu in sodelovanju z lokalnimi društvi in organizacijami. Vabimo vas, da nam sledite tudi na Facebooku in Instagramu.

Seveda je naš program v veliki meri odvisen od vremenskih razmer. Upamo, da nam bodo te naklonjene in si bomo v toplejših mesecih vikende lahko popestrili s kolesarskimi turami, trekingi ali pohodi po slovenskih in hrvaških poteh.

S člani, ki jim po žilah teče adrenalin, se bomo preizkušali v prostem plezanjukanjoningukajakaštvu ali alpinističnih vzponih, pozimi pa v smučanju izven urejenih smučišč.

Navdušenci nad zimskimi športi se nam boste lahko pridružili tudi pri teku na smučehsmučanju na domačem in tujem terenu, pohodih s krpljami in smučmi po zasneženi Vojskarski planoti in Trnovskem gozdu ali na zimovanjih.

Če se nam želite pridružiti, nas kontaktirajte na: zakonctednovci@gmail.com. V znak podpore pa lahko podpišete Pismo o podpori in nam ga prav tako pošljete po e-mailu.

 

Športni pozdrav,

Zakonctednovci

“You are never too old to play outside!”