Kako se organizacije športnega eventa lotijo profesionalci

Pri organizaciji športne prireditve ne gre le za močno in kreativno promocijo, dobro obiskanost in ustvarjanje sproščenega vzdušja. Pomemben del vsakega dogodka je tudi dobro poznavanje aktualnih zakonov in pravno formalnih omejitev. In kdo bi o tem vedel več kot MARKO PAJNIK, ki je kar 10 let nizal uspehe na področju organizacije športnih prireditev v Red Bullu in bil aktiven član ekipe Urban Roof.

Svoje znanje in izkušnje iz prakse nam bo Marko predstavil v četrtek, 13. junija 2019, ob 17:00 v Mladinskem centru Idrija (Ulica IX. korpusa 17, 5280 Idrija).

Vabljeni vsi poklicni in ljubiteljski organizatorji športnih dogodkov, ki si želite prihraniti zamudno brskanje med aktualnimi zakoni in več časa nameniti kreativnejšemu delu organizacije. Po uvodnem predavanju bo prostor za vprašanja in razpravo.

V dobri uri bomo spregovorili o naslednjih področjih:
👉 Prijava prireditve in pridobivanje dovoljenj
👉 Zbiranje podatkov
👉 Odgovornost organizatorja
👉 Izkušnje iz prakse pri organizaciji manjših dogodkov (Dan za dekleta na Bledu, Jet flight …)
👉 Izkušnje iz prakse pri organizaciji kolesarskih prireditev (Red Bull Goni Pony, Red Bull Wild Ride)
👉 Kolesarska problematika v praksi (Soča outdoor festival, legalizacija kolesarskih poti v Gorici …)

Predavanje organizirata Društvo ZAKONcTEDNA in Mladinski center Idrija.

Dogodek je brezplačen in financiran s strani Evropske unije preko programa Evropska solidarnostna enota v sklopu solidarnostnega projekta Naj se vrti. Gre za projekt skupine aktivnih mladih iz društva ZAKONcTEDNA in Mladinskega centra Idrija, ki si želijo organizirati kakovostne športne dogodke, ki bodo doprinesli k popestritvi dogajanja v Idriji in okolici. S tem naslavljajo lokalno problematiko pomanjkanja dogodkov v kraju in neizkoriščenost športno-turističnih kapacitet v občini.

Za aktualne info se pofočkajte v Facebook dogodek.

Vabljeni!