Za konc tedna v BAJK PARK!

Društvo ZAKONcTEDNA in Mladinski center Idrija 6. julija na letošnjo poletno MCI avanturo peljeta vse, ki se želite preizkusiti na gorskem kolesu, v Bike & fun park Scott Cerkno!

Skupaj bomo spoznali osnove gorskega kolesarjenja in vožnje po bike parku ter se pod budnim očesom izkušene ekipe ZAKONcTEDNA spuščali po urejenih gozdnih progah, polnih izzivov.

Na avanturo se prijavite preko prijavnice na povezavi: http://bit.ly/MCI-avantura, najkasneje do 28. 6. 2019.

POMEMBNE INFORMACIJE
–> primerno predvsem za začetnike in manj izkušene, pa tudi za bolj izkušene gorske kolesarje, starejše od 15 let
–> število mest je omejeno, rok za prijavo pa je 28. 6. 2019 (do 23:00)
–> proti Cerknem se iz Idrije odpravimo ob 8:30, povratek ob cca. 15:00
–> prijavnina (vključuje izposojo opreme – ščitniki, čelada … – kolesa in 4-urno vozovnico za bike park) znaša 15 eur za mlajše od 30 in 25 eur za starejše od 30 let; v primeru, da imate svojo opremo, prijavnina znaša 15 eur.

Za več informacij nam pišite na zakonctednovci@gmail.com ali nas pokličite: 031 585 316 (Miha)

** Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost.

Dogodek je financiran s strani Evropske unije preko programa Evropska solidarnostna enota v sklopu solidarnostnega projekta Naj se vrti. Gre za projekt skupine aktivnih mladih iz Društva ZAKONcTEDNA in Mladinskega centra Idrija, ki si želijo organizirati kakovostne športne dogodke, ki bodo doprinesli k popestritvi lokalnega dogajanja. S tem naslavljajo lokalno problematiko pomanjkanja dogodkov v kraju in neizkoriščenost športno-turističnih kapacitet v občini.